Upis u novu školsku 2018/2019

Postovani,
u junu škola će vršiti upis učenika i polaznika u rekreativne i napredne grupe, kao i u 3. i 1. razred osnovne baletske škole. Upis će se vršiti u dole navedenim terminima. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem naše kontakt forme ili direktno telefonom na 060/0353230  za rekreativne grupe, a za napredne grupe, pripremni razred i baletsku školu na 064/1520247.

Prvi i treći razred baletske škole
Prvi upisni rok – 2.6. od 18 do 20h -prvi razred
Drugi upisni rok – 15-31. avgust – zakazivanje termina telefonom – prvi i treći razred

Treći upisni rok –  1-15. septembar-  zakazivanje termina telefonom – prvi i treći razred
*za upis u treči razred dovoljno je doneti dokaz o položenom drugom razredu u okviru bilo koje baletske škole, koja je u zvaničnom sistemu Republike Srbije (kao vanredni ili redovni đak) i dovesti dete na prosmotru u školu
*za upis u prvi razred potrebno je da dete položi prijemni ispit pred stručnom komisijom, kao i da dostavi izvod iz matične knjige rođenih i uverenje o lekarskom pregledu

Napredne grupe
*o prelasku u napredni nivo za stare polaznike odlučuje pedagog, dok novi polaznici dolaze na prosmotru u zakazanom terminu.
N2 za uzrast 7 do 11 godina (dodatan čas od 60min)

N3 za uzrast 7 do 9 godina (3 puta nedeljno po 60min, uz klavirsku pratnju, mlađi pripremni razred)

Rekreativne grupe

Javni časovi, dodela diploma i upis u novu sezonu za rekreativne grupe odrzace se u okviru termina redovnih časova u baletskoj sali:

sreda 13. jun grupa 1A (3 do 4 godine)
četvrtak 14. jun grupe 2A (5 do 6 godina) i grupa 3A (7 do 8 godina)

petak 15. jun grupe 2B (5 do 6 godina) i grupa 4A (9 do 11 godina)

Nakon junskog roka, upis se produžava do 15. septembra samo za nepopunjene grupe. U slučaju popunjenosti kapaciteta željene grupe, dete se ubacuje na listu čekanja i odmah po oslobađanju mesta u željenoj grupi roditelj se obaveštava telefonom. Po sistemu ,,liste čekanja” upis je otvoren za sve rekreativne grupe tokom cele godine. 

 

RASPORED TERMINA ZA NOVU SKOLSKU GODINU POGLEDAJTE OVDE

Podeli stranu na Facebook-u