Barre ballet body

Od ove sezone inspirisani najnovijim inostranim programima, u našu ponudu za stariju decu i odrasle ubacili smo poptuno nov, interesantan i specifičan tečaj, koji nudi kombinaciju vežbi pilatesa, joge i baleta uz stilizovane pokrete koji će poznatim pokretima i figurama dati novo ruho i svežinu!

Ovaj program osmišljen je tako da se bazira na jačanju svih mišiča, poboljšanju definicije samog mišičnog tkiva, razvoju koordinacije i neuromišićne kontrole. Ovim programom obuhvaćene su najefektinije baletske, pilates i joga vezbe koje su prilagođene rekreativnom vežbanju za svakoga. U odnosu na rekreativan balet za odrasle, ovaj program je statičniji, ali nudi pregršt različitih vežbi sa i bez rekvizita, koje će definitvno doprineti boljem mišičnom statusu, a opet biti daleko prijatniji i interesantniji od već rutinskih vežbi poput fitness programa i pilatesa na koje smo navikli!

Časove Barre ballet body vodi dipl. baletski igrač Nevena Ćosić, saradnik Baletskog centra. Časovi če se održavati vikendom od 11:15-12:15h.

Započnite svoj dan kvalitetno i sa puno pozitivne energije!

Za sve informacije kontaktirajte nas putem naše kontakt forme ili kontakt telefona 060/0353230.

Probajte i rekreativan balet za odrasle


Podeli stranu na Facebook-u