masterclass

Master class vikendom

Profesionalni igrači i učenici baletskih škola moraju održavati svoju kondiciju i stalno napredovati tehnički i scenski, kako bi mogli da opstanu i napreduju u baletskom svetu. Pored redovnih časova u baletskim školama i teatrima, za velike rezultate potrebno je vežbati više i češće. Nakon velikih pauza telu je potrebno vreme da se vrati u formu, a pred velika takmičenja potrebno je pojačavati tempo vežbanja i kondiciju. Neredovno vežbanje bez adekvatne stručne asistencije može dovesti do povreda..

Iz ovih razloga, odlučili da u našem centru od ove sezone napravimo i jedan program, koji će zadovoljiti upravo ove potrebe svih onih učenika baletskih škola i profesionalnih igrača, koji žele da napreduju više uz stručnu aisstenciju iskusnih baletskih igrača i pedagoga.

Master class iz klasičnog baleta održavaće se vikendom od 12:30 do 14h, a držaće ga prima balerina Narodnog pozorišta Ana Pavlović. Saradnica Baletskog centra od 2019. godine, kada je saradnju započela upravo kao predavač u okviru 5. Dečijeg baletskog Festivala. Master class-evi se fokusiraju na rad na tehnici u manjim grupama, a mogu im se priključiti deca od III razreda niže baletske škole pa do profesionalnih igrača u Pozorištu.

Prijavljivanje za master class se vrši za svaki čas posebno, što znači da puštamo svakom igraču i učeniku da proceni kada mu je ovakav čas potreban u odnosu na svoje potrebe, predstoječa takmičenja ili eventualne pauze u vežbanju i vraćanje u formu, a časovi se uvek održavaju vikendom, kako ne bi remetili redovnu nastavu, repertoar i probe u baletskim školama i teatrima.

Naša sala površine 100m2, sa profesionalnim dvovisnskim štapovima, klavirom, profesionalnim Harlequin baletskim podom i velikom svlačionicom , obezbeđuje profesionalne uslove za rad na svetskom standardu. Saznajte zašto je u inostranstvu ovakav način rada već uobičajen za sve učenike i igrače, koji žele da postignu karijeru!

Prijave za master class se vrše putem kontakt forme na sajtu, putem kontakt telefona 060/0353230 i 064/1520247 ili lično u školi 30 minuta pred početak svakog master class-a.

Master class 12.9. sa Anom Pavlović

Pogledajte naše ostale radionice, seminare i master class rasporede.

Master class sa Anom Pavlović u septembru:
12.9., 13.9., 19.9., 20.9., 27.9

Master class sa Anom Pavlović u oktobru:
4.10., 11.10., 18.10. i 25.10.

Master class sa Anom Pavlović u novembru:
1.11., 8.11., 15.11., 22.11., 29.11.


Podeli stranu na Facebook-u