Stiže nam i 2. polugodište

Nakon razigranog prvog polugodišta vreme je za nove izazove, ali i dostojanstvenu završnicu 9. godine. Ova godina posebna je po mnogo čemu, a po najviše jer ćemo ove godine ispratiti prvu generaciju školovanih balerina – malih maturantkinja, koje su sa nama provele skoro jednu deceniju (9 godina).

Pored toga ove godine, čekaju nas brojni Festivali, nastupi, prva takmičenja u inostranstvu, letnji kamp i mnogo drugih dešavanja koja će siguno sledećih 5 meseci učiniti nezaboravnim i magičnim.

Ukoliko se niste do sada priključili našoj čarobnoj baletskoj družini bilo da sanjate da postanete balerina, nastavnica baleta, mali koreograf, voditeljka baletskog koncerta ili jednostavno verna publika ne zaboravite da u našoj školi to možete učiniti bilo kada pozivom na broj telefona naše škole 0600353230 ili putem naše kontakt forme, jer sve to možete spoznati tokom samo jedne baletske sezone sa nama.

Mi ćemo vam otvroti vrata u svet igre, na vama je samo da zakoračite preko vrhova prstiju iiii… videćete već, koraci se nižu sami!

Dobro nam došli!

Plan i program rada za predstojeće polugodište možete preuzeti pogledati ovde

Podeli stranu na Facebook-u