mjuzikl-1

Mjuzikl

Ove sezone u okviru programa za decu prirpemili smo nešto potpuno novo i excluzivno za decu! U pitanju je Mjuzikl sa istaknutim umetnikom i pozorišnim rediteljem Đorđem Makrevićem, koji se našoj publici u ovom ruhu predstavljao i u okviru 5. Dečijeg baletskog Festivala kada je u okviru jednodnevnog stručnog seminara okupio preko 100 mališana u prostorijama Narodnog pozorišta u okviru 3 pune radionice mjuzikla za decu od 7 i više godina.

Ove godine rešili smo da tu energiju i pozitivan odziv smestimo pravo u našu školu, koja će biti buduća baza za sve nove projekte koje će nas čekati sa ovim multitalentovanim umetnikom, koji neizmerno voli decu i poklanja im nesebično svoju bogatu energiju i iskustvo!

Časovi će se održavati vikendom od 14-15h. Prijave i formiranje grupa su u toku. Planirani početak programa je 15. septembar. Za sve naše polaznike koji se odluče da kombinuju časove baleta sa mjuzilklom obezbedili smo i specijalne popuste. Požurite i prijavite se, jer broj mesta je ograničen, a avantura samo što nije krenula! Čekamo vas!

Prijave se vrše putem sajta – kontakt forme ili putem telefona škole 060/0353230.


Podeli stranu na Facebook-u