Kreativno-sportsko-obrazovna radionica u prirodi

Dragi naši,

nova školska godina nam se bliži, a mi jedva čekamo da uđemo u baletsku salu i obučemo naše nove baletanke i trikoe i zakoračimo u nove baletske avanture, ali pre toga vreme je da se polako zagrejemo… Naši i vaši sjajni pedagozi, kreativni saradnici i svi oni koji misle da je biti dete najlepša stvar na svetu organizovali su samo za vas fenomenalnu radionicu u prirodi! Radionica je namenjena deci od 4,5 do 12 godina i obuhvata sportsku radionicu, malu radionicu engleskog kao i kreativnu radionicu. Naravno, pored toga mi pravimo voćnu salatu u prirodi, limunadu i imamo lutajuću kameru za koju dajemo naše intervjue i na kraju dobijamo zahvalnice. Mi smo spremni i čekamo vas u nedelju u najzelenijem parku Srbije, posle/ispod Košutnjaka – Park na Banovom Brdu!

OPIS RADIONICE

SPORTSKO-ENGLESKO-UMETNIČKI DAN 

DAN ODRŽAVANJA: NEDELJA 7.8.2016. 10-12:30h

LOKACIJA: PARK NA BANOVOM BRDU
OKUPLJANJE: OD 09:45-9:55h na trgu kod česmice ispred škole Josif Pančić u Požeškoj ulici

Redosled aktivnosti:

10-11h SPORTSKO JUTRO (Radionicu vode dipl. prof sporta Ana Pflug i dipl. prof. fizičkog vaspitanja Aleksandar Radović) 

  • Mnogima poznata aktivnost pod nazivom kao sportski dan. Održava se na raznim lokacijama u prirodi ili sali. Cilj je razvoj psihomotoričkih sposobnosti kroz igru i zabavu, boravak u dobrom okruženju i razvijanje sportskog duha.

11-11:15h pauza za užinu i mali predah (pravimo voćnu salatu, limunadu i uživamo u prirodi )

11:15-11:45h RADIONICA ENGLESKOG (radionicu vodi dipl. prof engleskog Jasmina Radivojša)

  • Radionica engleskog za decu od 5 do 12 godina. Engleski na kreativan i zabavan način, kroz interakciju. Let’s play, laugh and learn! Join us for fun games, quizzes and activities!

11:45-11:55 pauza za mali predah i promenu aktivnosti (dajemo izjavu za lutajuću kameru)

11:55-12:25h UMETNIČKA RADIONICA (radionicu vodi dipl. master teorije umetnosti i medija Sanja Pflug)

  • Koncept radionice se bazira na tome da se kroz korišćenje različitih materijala umetnički izrazimo i naprvimo nešto sasvim novo. Kombinovanjem lišća, kamenčića, različitih vrste papira, konca, flomastera, plastičnih flaša, drvenih boja i mašte doćićemo do novih unikatnih predmeta kao što su: ukras za sobu, narukvice, magneti ili nečeg sasvim novog što još ne postoji …

12:25-12:30h – dodela zahvalnica i slikanje

Kompletan dan i radionicu snima i posle montira naš nastavnik i voditelj Nikola Korać (LUTAJUĆA KAMERA) i sve postavljamo na youtoube kanal škole

Cena full paketa 150min – 10e (1200din)

Cena pola paketa 60min (sportsko jutro ili engleski i umetnost) – 5e (600din)

Prijava za sportski dan vrši se putem naše kontakt forme ili sms na kontakt telefon 064/1520247
U prijavi obavezno napisati, ime i prezime deteta, uzrast, radionicu za koju se dete prijavljuje, kao i kontakt telefon osobe koja je dovodi.

Vidimo se uskoro!

Podeli stranu na Facebook-u