..Božićna želja” drugi put!

Posle pune 2 godine, Baletski centar obnoviće i oplemeniće svoju bajkovitu predstavu ,,BOŽIĆNA ŽELJA”, koja je sa velikim uspehom prvu put odigrana na daskama Pozorišta ,,Dadov” u decembru 2013. godine.

Ova dinamična i vesela predstava, smeštena je u jednom malenom gradiću, gde jedna mala trapava devojčica na Badnje veče poželela da nauči da igra balet, gde Božić Bata kasni na uvežbavanje Božićne koreografije, zbog čega neće moći da podeli poklone deci, gde Ledena Kraljica pomaže Božić Batinom pomoćniku da ispuni devojčicinu želju, koju Tetka Božica zaboravlja u svojoj specijalnoj radionici!

Ovu predstavu izvešće preko 150 mališana podeljeno u 4 postave, uzrasta od 3 do 11 godina. Lepršave koreografije, upotpunjuju bajkovite i nesvakidašnje scenografije i kostimi, kao i divan izbor klasične muzike tokom čitava tri čina 60-minutne predstave.

Predstave će se održati 23., 24., 28. i 29.12.2015. u Pozorištu ,,Dadov”, a naše učesnike će ovog puta, da slavlje bude još veće, posetiti i Deda Mraz!

Vidimo se u najmaštovitijoj školi baleta u gradu!

info za učesnike pogledajte ovde

Podeli stranu na Facebook-u