Balet za odrasle od septembra! Na vama je samo da zaigrate…

Rekreativna grupa klasičnog baleta za odrasle namenjena je polaznicima koji sa i/ili bez baletskog predznanja iz oblasti klasičnog baleta. Ova aktivnost je vrlo pogodna za plesače drugih srodnih plesnih ili sportskih disciplina koji na ovaj način mogu steći elegantnoast, slivenost I preciznost pokreta ali i poboljšati tehniku izvođenja. Časovi baleta pružaju mogućnost da se bolje upoznate sa ovo plesnom granom, uživate u klasičnoj muzici, ali i steknete kondiciju u figuru o kojoj ste sanjali.

Časovi baleta pšočinju od 1. septembra i održavaju se u baletskoj sali Baletskog Centra Ana Pflug u Pozorištu Dadov (Desanke Maksimovic 6 a) u intezitetu od 2x nedeljno i trajanju od 60 minuta. Termini su utorak i četvrtak od 17:15h.

Časovi obuhvataju vežbe u parteru, pored štapa i  na sredini sale, kao i kraće koreografije, a vode ih Šef baleta Pozorišta na Terazijama Snežana Zablaćanski I balerina Narodnog pozorišta Gordana Janković

Starosna granica nije striktno određena. Takodje časove mogu pohađati muškarci i žene. Sva oprema za rad može se nabaviti u školi, na vama je samo da zaigrate!

PROBNI ČAS U UTORAK 3. SEPTEMBRA OD 17:15h do 18:15h

Prijave putem sajta ili na telefon škole 060/0353230

Uverite se i sami da za balet nikad nije kasno!

Podeli stranu na Facebook-u