Upis novih polaznika od 18.8.2019.

Dragi roditelji i budući igrači,
upis novih polaznika za školsku 2019/2020 godinu počinje od 18.8.2019. Prijava dece i odraslih vrši se putem kontakt telefona 060/0353230 ili putem naše kontakt forme slanjem osnovnih podataka o detetu (ime i prezime, godina rođenja i kontakt telefon).
Deca se mogu prijaviti za upis u rekreativne ili napredne grupe za uzraste od 3 do 11 godina, kao i u pripremni, II i IV razred osnovne baletske škole (za šta je potrebno položiti audiciju i posedovati sertifikate o prethodno završenim razredima)

Baletski centar već 9 godina uspešno radi sa decom, negujući specifičan, kreativan i dinamičan pristup baletskoj umetnosti, koji kao takav godinama broji preko 100 polaznika i učenika. Sa decom tokom čitave godine rade školovani pedagozi i igrači iz Narodnog Pozorišta, dok je rad u profesionalnim grupama praćen živom klavirskom pratnjom.

Celogodišnji program ispunjen je mnogobrojnim nastupima na velikim Pozorišnim scenama, koncertima, Festivalima i takmičenjima kako u Beogradu tako i širom zemlje. U prilog tome govori i da je Baletski centar autor najvećeg Međunarodnog Dečijeg Baletskog Festivala koji neguje klasičnu baletsku umetnost dece (DBF) u Srbiji, i 7 baletskih predstava za decu koje su bile nekoliko puta podržane i sufinansirane od Ministarstva kulture Republike Srbije.

Naš cilj je da svoj deci koja žive svoj baletski san, omogućimo da budu deo njega, a da one najtalentovanije podržimo i usmerimo na profesionalno školovanje. Za nas balet nije samo igra na prstima, balet je deo nečijeg odrastanja, odnosno života!

Dobrodošli u Baletski centar ,,Ana Pflug”

 

Pogledajte raspored časova za školsku 2019/2020 godinu

Podeli stranu na Facebook-u