A50Z2557

Osnovna baletska škola

U saradnji sa osnovnom i srednjom Baletskom školom Novi Sad, Baletski Centar ,,Ana Pflug”, od septembra 2016., organizuje vanrednu pripremu i polaganje ispita za programe od 1-4. razreda osnovne baletske škole.  1. audicija za upis u PRIPREMNI  i III RAZRED osnovne baletske škole održaće se u Baletskom centru, u poslednjoj nedelji maja i prvoj nedelji juna meseca, dok će se u 2. audicija  vršiti u drugoj polovini avgusta. Prjave za audiciju vrše se od 18. avgusta.

Pravo upisa u prvi razred imaju devojčice i dečaci uzrasta 9-11 godina, koji polože prijemni ispit, koji podrazumeva proveru psihofizičkih sposobnosti svakog deteta, kao i osećaja za ritam i igru. Kompletan program odvija se u skladu sa zvaničnim programom osnovnih baletskih škola u Srbiji, a svi ispiti polažu se pred stručnom komisijom. Raspored časova utvrđuje se pred početak školske godine u skladu sa ostalim obavezama roditelja i učenika. Svi baletski časovi odvijaju se uz živu klavirsku pratnju i uz stručne predavače.

Pravo upisa u sve ostale razrede osnovne baletske škole, imaju deca koja donesu uverenje o položenim ispitima u prethodnim školskim godinama zakonom priznatim od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Sva deca svoj dolazak prethodno moraju najaviti i doći na prosmotru u zakaznom terminu. Slobodan kapacitet za prijem dece u treći razred za školsku 2020/2021 godinu je do 3 mesta.

Program baletske škole Baletskog centra ,,Ana Pflug” pored programa osnovnog baletskog obrazovanja, svim polaznicima nudi mogućnost učestovavanja u baletskim predstavama u Pozorištu, na Festivalima, takmičenjima i koncertima, dok svaki upisani učenik dobija i specijalan paket početne opreme!

Potrebna dokumenta za upis dece u prvi razred osnovne baletske škole:

– izvod iz matične knjige rođenih (original na uvid i 1 kopija)
– lekarsko uverenje (kardiolog i fizijatar)
– popunjen prijavni obrazac (dobija se u školi)
– jedna slika za đačku knjižicu

NAPOMENA
Baletski centar vrši upis nove generacije u prvi razred osnovne baletske škole na svake dve godine. Sledeće godine generacija 2010/2011 godište stiče pravo upisa u prvi razred u školskoj 2021/2022 godini. Dok se ove godine vrši upis i prijem đaka u pripremno odeljenje. Sve prijave i informacije možete poslati i dobiti putem naše kontakt forme

Za ostale informacije o upisu, ceni i ostalim detaljima, kontaktirajte nas putem kontakt telefona škole 064/1520247 ili 060/0353230

Očekujemo Vas u Baletskom centru ,,Ana Pflug”

Pogledajte nastup učenica prvog razreda osnovne baletske škole u Narodnom Pozorištu u Beogradu.


Podeli stranu na Facebook-u