Plan i program rada u decembru 2015.

Poštovani roditelji,

obaveštavamo Vas da će škola baleta raditi u decembru regularno zaključno sa 29.12., odnosno sa poslednjom predstavom ,,Božićna želja” u ovoj godini. Časovi baleta će se održavati regularno, sem danima kada su zakazane scenske probe i predstave, kada su svi na sceni (17,18,19,23,24,28 i 29.12.), kao i  u sredu i cetvrtak 9. i 10.12. kada će se održati grupne probe za sve učesnike predstava u baletskoj sali.  U januaru škola neće raditi, dok će se od 8-14.1.2016. održati zimski kamp na Divčibarima!

Karte će biti puštene u prodaju od srede 2.12. Podsećamo Vas da je zbog malog broja sedišta u gledalištu, a velike potražnje karata, planirano  3 karte po svakom učesniku(za sestre i braću ukupno 4). Na blagajni će stajati spisak svih učesnika za svaku predstavu, da ne bi došlo do nekih nesuglasica. One koji su zainteresovani za kupovinu više karata molimo da sačekaju prve dve nedelje decembra kako bi nakon što svi preuzmu svoje karte raspodelili višak onima koji su želeli veći broj karata. Blagajna radi dvokratno na dan održavanja predstave sa redovnog repertoara (do 13 i od 18:30h), a ostalim danima do 16:30h.

Ne zaboravite da je organizovano profesionalno fotografisanje i snimanje sve 4. predstave. Kao i specijalno slikanje sa Deda Mrazom. Sva deca dobiće mali slatki poklon od škole, dok oni koji budu želeli da Deda Mraz njihovoj deci uruči još neki Novogodišnji poklon potrebno je da nas samo blagovremeno obaveste radi organizacije za najveseliji dan u godini! Na Vama je jedino da 23,24, 28 i 29.12. nabacite najlepši osmeh na lice i ponesete cvetić za Vašeg princa i princezu i tapšete, tapšete i tapšete!

Uživajte u Novogodišnjim praznicima i ne zaboravite da nas već krajem marta-početkom aprila očekuje godišnji koncert škole u Dečijem kulturnom centru i još puno novih iznenađenja!

VAŠ BALETSKI CENTAR ANA PFLUG

Podeli stranu na Facebook-u