4. Međunarodni dečiji baletski festival

    Poštovani predstavnici baletskih škola i baletskih studija,
 
sa velikom radošću vas obaveštavamo da je počela prijava i selekcija za program 4. Dečijeg baletskog festivala (DBF), koji će se održati na Svetski dan igre CID-UNESCO 29.4.2018. u Dečijem kulturnom centru Beograd. Festival je namenjen deci uzrasta 5 – 14 godina rekreativnog i profesionalnog nivoa i usmeren je na popularizaciju, razvoj i negovanje baletske umetnosti kroz susrete baletskih pedagoga, studija i škola u okviru DBF-a. Ova manifestacija ima za cilj da se publici prikažu vrednosti klasične baletske umetnosti kroz dečiji izraz i da se na ovim susretima stvaraju novi kontakti i ideje, koje će doprineti umetničkom stvaralaštvu mladih. Poslednji Festival posetilo je preko 1000 gledalaca, a u okviru 3 koncerta predstavilo se preko 700 učesnika iz 25 osnovnih baletskih škola i studija kako iz Srbije tako i iz regiona. Samo osnivanje kao i kompletna organizacija i realizacija ovog projekta bila je podržana i sufinansirana od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, kao jedan od visoko značajnih kulturno-edukativnih događaja za decu u Srbiji.
 
Prijave za Festival trajaće do 16.3., za sve informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt telefona 060/0353230 (Marija Kuzmanović) i e-maila: info_dbf@yahoo.com, kao i na zvaničnom sajtu organizatora www.bcanapflug.com . Svi učesnici dobijaju diplome za decu i školu, ID kartice, brošuru, kao i reklamne i promo materijale naših mnogobrojnih saradnika i sponzora. Ceo događaj biće medijski ispraćen, fotografisan i sniman u celosti, te kao takav pruža idealnu priliku za promociju svih baletskih studija i škola, kao i scenski nastup svih učesnika na velikoj sceni sa baletskim podom.
 
U cilju omogućavanja što kvalitetnijeg održavanja Festivala i što ugodnijeg boravka svih učesnika tokom trajanja ovog događaja u Beogradu, želimo da vas obevestimo da smo u mogućnosti da za sve učesnike van teritorije Srbije ponudimo adekvatan organizovani grupni smeštaj u blizini Dečijeg kulturnog centra, kao i eventualni transfer.
 
U nadi da ćemo se opet okupiti u velikom broju i zajedno proslaviti Svetski dan igre CID UNESCO
 
Srdačno vas pozdravljaju i očekuju 29.4.2018. u Dečijem kulturnom centru Beograd programski odbor DBF-a:
Ana Pflug, direktor DBF-a, član CID-UNESCO
Konstantin Tešea, selektor DBF-a, prvak baleta Narodnog Pozorišta

Marija Kuzmanović, menadžer DBF-a

Pogledajte galeriju slika sa prethodnih Festivala ovde
Prijavite se i preuzmite kompletne informacije ovde

Podeli stranu na Facebook-u