Sweets for My Sweet

I ovaj septembar počeo je sa velikim elanom i dobrim raspoloženjem, pa nas već 17. i 18. septembra očekuje jedan ,,sladak” Festival pod nazivom Sweets for My Sweet, koji se održava u Mixer House (Karađorđeva 46), na kome će naši učenici prvog razreda i polaznici N3 grupe prikazati solo i grupne baletske tačke u okviru 30-minutnog programa na bini.

Sweets for My Sweet će okupiti veliki broj proizvođača svih vrsta slatkiša, konditora, poslastičarnica, bombondžija i ostalih radionica za izradu slatkiša, a posetioci će moći da kupe i sa sobom ponesu sve čemu ne budu mogli da odole.

Pored izlagačkog dela, brojna predavanja i radionice omogućiće posetiocima da saznaju sve o čokoladi, prelivima, pravljenju keksića, fondana, šejkova, a sve to u okviru specijalnih slatkih laboratorija.

Na glavnoj bini Mikser House-a nastupaće i brojni dečji horovi, baletski studiji, timovi animatora, održaće se dečije predstave, a program će voditi Igor Blažević aka Prljavi Inspektor Blaža.

Sweets for My Sweet je humanitarnog karaktera, pa će sav prihod od ulaznica koje se prodaju po ceni od 100 dinara biti upućen u dobrotvorne svrhe.

Više o ovom Festivalu možete saznati ovde

Podeli stranu na Facebook-u