Master class sa Anom i u nedelju 13.9.!

Ana Pavlović, prima balerina Narodnog pozorišta u Beogradu

Kako je Master class-a u subotu 12.9. popunjen ogromnom brzinom, zbog velikog interesovanja, odlučili smo da organizujemo još jedan master class i omogućimo svim zainteresovanima još jednu priliku da se prijave za ovaj izuzetan class sa prima balerinom Narodnog pozorišta, Anom Pavlović u nedelju 13.9. u 12:30h!

Class-u mogu pristupiti učenici od III razreda niže baletske škole pa naviše. Class obuhvata kompletan exercise kod štapa, na sredini, allegro i exercise na prstima, a po potrebi se u dogovoru sa pedagogom, mogu zakazivati kasniji individualni časovi za svakog učesnika, gde će se posebna pažnja obratiti na rad na varijacijama ili pripremi konkretnih ispita ili audicija, koje će budući mladi igrači zasigurno imati po završetku sezone.

Pravi profesionalci i umetnicu znaju da je svaki dan proveden dan u radu na sebi još jedan stepenik više ka ostvarenju novih rezultata i zato ne propuštajte ovakve prilike …

Prijavljivanje je već u toku, a broj mesta je ograničen. Prijave se mogu vršiti putem kontakt forme škole, ili na telefon 064/1520247. Nakon svake prijave učesnik će dobiti potvrdu o učestvovanju na master class-u na osnovu koje može pristupiti istoj.

Otkrijte nove mogućnosti sa nama, sledite svoje snove i budite najbolja verzija sebe svakoga dana!

Podeli stranu na Facebook-u